Gratis advies aan huis

PVClifestyle is geen standaard webshop die alleen zijn PVC vloeren online verkoopt, integendeel zelfs! Wij brengen namelijk de winkel naar jou, want waar kan je nu het beste zien hoe een vloer bij jouw woning staat? 

Twijfel je nog over de keuze en wil jij graag een gratis en vrijblijvend advies bij jou thuis ontvangen? Van een van onze ervaren en vakbekwame adviseurs? Vul dan het formulier in via de button of bel naar de klantenservice en wij nemen z.s.m. contact op. 

De voordelen van een gratis adviesgesprek aan huis:

De beste ervaring is bij jou thuis en niet in een showroom!

Gratis & vrijblijvend

Altijd persoonlijk advies en contact met je eigen adviseur  

Grote en kleine stalen in alle kleuren en patronen

PVC vloeren van top kwaliteit 

– Mogelijkheid om gratis samples achter te laten

 

Geen showroom?

Waar jij als klant bij de meeste bedrijven nog steeds naar de showroom moet komen, doen wij dat anders! Wij hebben de keuze gemaakt om onze winkel met PVC vloeren naar jou te brengen. 

Er is namelijk geen plek waar je een beter gevoel krijgt bij jouw nieuwe vloer, dan bij jou thuis. In een showroom krijg je nooit de look and feeling die jij als klant wil hebben. 

Uiteraard kunnen wij ook naar een andere locatie komen, dan bij jou thuis. Zo komen wij regelmatig mee naar nieuwbouwprojecten of gaan wij mee naar een overleg met een architect of aannemer. Wij zijn zo flexibel als dat nodig is om voor jou het beste resultaat te geven. Geen uitdaging is voor ons te groot. 

Bij een fysieke showroom is de keuze vaak enorm. Zo zijn er tientallen merken met ieder zijn kleuren en patronen. Maar deze zijn meestal totaal overbodig, omdat de meeste merken voor 90% dezelfde kleuren en patronen aanbieden.

Daarom kiezen wij ervoor om een beperkt aantal merken te hanteren, omdat deze merken aan alle wensen en eisen voldoen. Een beperking van het aantal merken maakt het mogelijk om alleen merken te verkopen, waarin wij vertrouwen hebben.

Een visgraat vloer verbind de hele kamer

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij bent enthousiast geworden van een PVC vloer op onze website of wil je graag met een interieurspecialist de opties bekijken, dan kunt je (gratis) een adviseur laten langskomen.

Vul het formulier in op onze website 

Jij vult een aantal gegevens in en verstuurt het formulier naar ons. Binnen 24 uur neemt een van onze adviseurs telefonisch contact op om een afspraak in te plannen. Werk jij overdag? Geen probleem dan komen wij toch in de avond!

De adviseur belt niet alleen om te kijken naar een geschikt moment, maar stelt ook al een aantal vragen over jouw wensen. Zo kan hij zich perfect voorbereiden op het gesprek. 

Het adviesgesprek aan huis 

Het moment is aangebroken. Onze adviseur belt bij jou aan. Bij het open van de deur zie je dat de adviseur zijn handen al vol heeft met verschillende stalen. Jullie gaan zitten en nemen alle wensen door en kijken naar de verschillende mogelijkheden en PVC vloeren.

Hebben jullie een aantal mogelijkheden voor ogen? Op basis van deze gegevens ontvang je een eerste prijsindicatie, zodat je een idee krijgt bij het totale kostenplaatje. Doordat onze adviseurs bij jou thuis zijn kunnen wij met de specifieke situatie bij jouw thuis rekening houden. Wel zo eerlijk en transparant. 

 

Nawerk

De adviseur gaat weer verder aan het werk en stuurt een definitieve offerte per email. Nu ligt het initiatief volledig bij jullie. Geen druk en neem de tijd en bepaal zelf wat je wil doen! Hebben wij na 7 dagen nog niets vernomen, dan belt de adviseur om te vragen of alles duidelijk is en of wij nog iets kunnen doen?

Gratis interieur advies aan huis
Afspraak bij jou thuis

Van 8:00 tot 23:00 maandag t/m zaterdag

Interieur advies aan huis
Totaal advies

Wij houden rekening met alle aspecten

Interieur advies in Midden-Nederland
Midden-Nederland

Wij adviseren in en rond Midden- Nederland

Vakkundige vloeren legservice
Vakbekwaam

Onze adviseurs hebben jaren ervaring

Gratis interieur advies aan huis
Gratis advies

Gratis, in midden Nederland

Hoe werkt een adviesgesprek?

Heb je onlangs een nieuwbouwwoning gekocht, of is het toch een mooie bestaande woning geworden? Uiteraard kan het ook zijn dat je al fijn woont, maar het tijd is geworden om de woning te voorzien van een mooie nieuwe inrichting. 

Iedereen die een make-over uitvoert of een verbouwing realiseert wil dit meteen goed doen, dat is natuurlijk voorkomen logisch. Je wilt namelijk een fris interieur dat jouw persoonlijkheid vertegenwoordigd. Het zoeken van je nieuwe PVC vloer kan een hele uitdaging zijn, daarom helpen wij graag met het zoeken van een nieuwe PVC vloer. 

De vloer vormt samen met de muren de basis en het fundament van jouw woning. Het is belangrijk om te bepalen wat jij wil, maar vooral wat er allemaal mogelijk is. Onze adviseurs gaan samen met jou aan de slag en zullen ook out of the box denken. Misschien kunnen wij jou verrassen met iets leuks!  

Onze adviseurs houden onder andere rekening met de volgende factoren:

  • Wat is de stijl van jou (toekomstige) interieur?
  • Welke kleuren zijn aanwezig of gaan er worden gebruikt?
  • Hoe intensief wordt er geleefd in de ruimte(s)?
  • Wat is een mooie plint bij jouw inrichting?

Al onze adviseurs hebben jaren ervaring in het adviseren van mooie woninginrichting. Wij hebben zelfs een adviseur die als kleine baby in de box sliep tussen de vloeren en dus letterlijk is opgevoed tussen de vloeren en gordijnen. Hoe leuk is dat! 

PVClifestyle biedt de mogelijkheid voor een gratis advies gesprek in de cirkel: Hilversum, Almere, Apeldoorn, Veenendaal en Utrecht (Midden-Nederland).

Woon jij op het randje? Geen probleem! Moeten wij toch echt naar bijvoorbeeld: Alkmaar, Groningen, Eindhoven of Maastricht dan vragen wij een bedrag van €50,-. Uiteraard wordt ook dit bedrag verrekend indien je een PVC vloer bij ons koopt.   


Enthousiast geworden?

Maak dan een afspraak met een van onze interieurspecialisten!

Nog aanvullende vragen over onze Advies aan huis service?

Bel onze klantenservice of vul het contactformulier in