Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Advies aan huis: Voor gordijnen

Post Thumbnail

Ben je op zoek naar nieuwe gordijnen voor je huis, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor je: advies aan huis voor gordijnen van pvclifestyle! In deze blog vertellen we je alles wat je moet weten over deze unieke service.

Wat zijn de voordelen van advies aan huis voor gordijnen?

Advies aan huis voor gordijnen is een unieke service die wij aanbieden aan onze klanten. Het werkt heel eenvoudig: je maakt online een afspraak met een van onze adviseurs, die bij je thuis komt met een ruime collectie aan stalen. Zo kun je in alle rust de verschillende opties bekijken en vergelijken, en krijg je persoonlijk advies op maat. Hier zijn enkele voordelen op een rijtje:

 • Je krijgt persoonlijk en deskundig advies op maat, afgestemd op jouw wensen en situatie.
 • Je kunt profiteren van speciale aanbiedingen en collectie van gordijnen die alleen beschikbaar is voor advies aan huis klanten.
 • Je kunt de stalen thuis zien in het licht en de sfeer van je eigen huis. Zo kun je beter beoordelen hoe de gordijnen zullen staan in je interieur.
 • Je kunt de gordijnen afstemmen met je meubels, verlichting en kleuren in je huis.
 • Je bespaart tijd en moeite, want je hoeft niet zelf naar een winkel te gaan of online te zoeken naar geschikte gordijnen.
 • Je kunt al je vragen stellen aan de expert en direct antwoord krijgen.
 • Je krijgt een eerlijke en transparante prijs, zonder verborgen kosten achteraf.

Home, the place to be.

Hoe werkt advies aan huis?

Met advies aan huis voor gordijnen komen wij bij je thuis komt om je te adviseren over de beste gordijnen voor je woning. Maar hoe gaat dat in zijn werk?

 • Je maakt een afspraak op onze website.
 • Onze adviseur belt je op om de afspraak te bevestigen en een eerste inschatting te maken van je wensen.
 • Onze adviseur komt op het afgesproken tijdstip bij je thuis met een ruime collectie aan stalen. Hij of zij bekijkt eerst je ramen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Daarna laat hij of zij je de verschillende opties zien en legt uit wat de voor- en nadelen zijn. Samen kies je de gordijnen die het beste bij je past.
 • Onze adviseur meet de afmetingen van je ramen op en maakt een offerte voor je. Als je akkoord gaat met de offerte, bestellen wij de gordijnen voor je.
 • Binnen 8 weken komen onze vakmeesters bij je thuis om de gordijnen vakkundig te installeren. Je hoeft zelf niets te doen, alleen maar te genieten van je nieuwe gordijnen!

Hoe maak ik een afspraak voor advies voor gordijnen aan huis?

Ben je enthousiast geworden over advies voor gordijnen aan huis en wil je graag een afspraak maken met een van onze adviseurs? Dat kan heel eenvoudig via onze website. Wij zorgen ervoor dat er een adviseur bij je langs komt met een ruime collectie aan stalen. Zo kun je in alle rust en comfort de beste keuze maken voor jouw nieuwe gordijnen.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Je zult er geen spijt van krijgen!

Maak hier een afspraak

Gratis advies aan huis