Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Advies aan huis: Voor Raamdecoratie

Post Thumbnail

Ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie, maar weet je niet goed wat bij je interieur past? Of heb je geen zin om naar een winkel te gaan en urenlang te zoeken naar de perfecte jaloezieën of rolgordijnen? Dan hebben wij de oplossing voor jou: advies aan huis voor raamdecoratie van pvclifestyle!

Wat zijn de voordelen van advies aan huis voor raamdecoratie?

Advies aan huis voor raamdecoratie is een unieke service die wij aanbieden aan onze klanten. Het werkt heel eenvoudig: je maakt online een afspraak met een van onze adviseurs, die bij je thuis komt met een ruime collectie aan stalen. Zo kun je in alle rust de verschillende opties bekijken en vergelijken, en krijg je persoonlijk advies op maat. Hier zijn enkele voordelen op een rijtje:

 • Je krijgt persoonlijk en deskundig advies op maat, afgestemd op jouw wensen en situatie.
 • Je kunt profiteren van speciale aanbiedingen of kortingen die alleen gelden voor advies aan huis.
 • Je kunt de stalen thuis zien in het licht en de sfeer van je eigen huis. Zo kun je beter beoordelen hoe de raamdecoratie zal staan in je interieur.
 • Je kunt de raamdecoratie afstemmen met je meubels, verlichting en kleuren in je huis.
 • Je bespaart tijd en moeite, want je hoeft niet zelf naar een winkel te gaan of online te zoeken naar geschikte raamdecoratie.
 • Je kunt al je vragen stellen aan de expert en direct antwoord krijgen.
 • Je krijgt een eerlijke en transparante prijs, zonder verborgen kosten achteraf.

Ervaar het gemak van aan huis.

Hoe werkt advies aan huis?

Met advies aan huis voor raamdecoratie komen wij bij je thuis komt om je te adviseren over de beste raamdecoratie voor je woning. Maar hoe werkt dit dan?

 • Je maakt een afspraak op onze website.
 • Onze adviseur belt je op om de afspraak te bevestigen en een eerste inschatting te maken van je wensen.
 • Onze adviseur komt op het afgesproken tijdstip bij je thuis met een ruime collectie aan stalen. Hij of zij bekijkt eerst je ramen om te zien wat de mogelijkheden zijn. Daarna laat hij of zij je de verschillende opties zien en legt uit wat de voor- en nadelen zijn. Samen kies je de raamdecoratie die het beste bij je past.
 • Onze adviseur meet de afmetingen van je ramen op en maakt een offerte voor je. Als je akkoord gaat met de offerte, bestellen wij de raamdecoratie voor je.
 • Binnen 8 weken komen onze vakmeesters bij je thuis om de raamdecoratie vakkundig te installeren. Je hoeft zelf niets te doen, alleen maar te genieten van je nieuwe raamdecoratie!

Hoe maak ik een afspraak voor advies voor raamdecoratie aan huis?

Ben je enthousiast geworden over advies voor raamdecoratie aan huis en wil je graag een afspraak maken met een van onze adviseurs? Dat kan heel eenvoudig via onze website. Wij zorgen ervoor dat er een adviseur bij je langs komt met een ruime collectie aan stalen. Zo kun je in alle rust en comfort de beste keuze maken voor jouw nieuwe raamdecoratie.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Je zult er geen spijt van krijgen!

Maak hier een afspraak

Gratis advies aan huis