Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Onze identiteit

De oorsprong en waarden van PVClifestyle

Ben je op zoek naar een woninginrichter die je kan helpen met het creëren van een sfeervolle en comfortabele leefomgeving? Dan ben je bij pvclifestyle aan het juiste adres. Wij zijn er voor zowel particuliere als zakelijke klanten, en bieden jou een breed assortiment aan producten en diensten op het gebied van woninginrichting en dat alles bij jou thuis of op kantoor.

Wij staan voor vakmanschap, service en klantgerichtheid. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeften, en geven je deskundig advies op maat. Wij leveren en installeren alles met zorg en aandacht, en zorgen voor een perfecte afwerking. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

Kortom, pvclifestyle is de woninginrichter met een visie. Wij maken van jouw huis een thuis, en van je werkplek een inspirerende omgeving.

Onze basiswaardes

Dit is waar PVClifestyle
voor staat

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit staat voorop. Wij werken alleen met de beste producten (ook die je niet ziet) voor onze vloeren, raamdecoratie en gordijnen. Onze producten zijn duurzaam, slijtvast, onderhoudsvriendelijk en passen bij elke gebruiker.

Maar kwaliteit gaat verder dan alleen de producten. Wij zorgen ook voor een perfecte montage en afwerking. Wij leveren u een complete service, van advies tot nazorg.

Servicegericht

Wij staan voor jou klaar om je te ontzorgen. Of je nu thuis advies wilt of in onze gezellige showroom komt, wij geven jou het beste en eerlijkste advies dat bij jou past. Dit advies is altijd gratis en vrijblijvend, service dus!

Je kunt rekenen op een snelle service met korte lijntjes. Onze vakmensen geven je een eerlijk advies en antwoord, zonder valse beloftes.

Betrouwbaarheid

Je kan vertrouwen op betrouwbaarheid. Wij houden ons aan de afspraken, van de offerte tot de oplevering. Als er onverhoopt iets misgaat, lossen we het snel en naar tevredenheid op. Wij staan voor je klaar, ook na de montage.

Wij werken ook alleen met producten die voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Zo weet jij zeker dat je een gezond en leefklimaat creëert.

PVClifestyle

Jouw huis, onze zorg

4

Generaties

50+

Jaar ervaring

10000+

Meesterwerken gerealiseerd

100%

Ambacht & passie voor het vak

Reviews van klanten

Wat zeggen klanten?

“Pvclifestyle heeft bij ons de vloeren gelegd. Jonas denkt mee, geeft uitstekend advies nadat hij onze wensen heeft aangehoord en samengevat. De vloeren zijn volgens afspraak op tijd geleverd en professioneel gelegd. Wij adviseren Sfeermeesters want het hele proces is top verlopen” (Bron: Google reviews Pvclifestyle)

Marco de Gier

“Uitstekend geholpen. Goed advies, uitvoering volgens afspraak. Hoge kwaliteit. Verhelpen van restpunten (buiten hun schuld) is snel en positief uitgevoerd. Aanrader!” (Bron: Google reviews Pvclifestyle)

Alex Beukers

“Fijne communicatie vooraf en tijdens het gehele proces. Ook fijn dat ze flexibel waren doordat er uitloop was vanwege bouw werkzaamheden. Top!” (Bron: Google reviews Pvclifestyle)

Jeroen Vermeer

“Mooi gelegde pvc vloer. Prettige samenwerking met Jonas. Secuur en betrouwbaar bedrijf.” (Bron: Google reviews Pvclifestyle)

Corrie Lammers
1/4
Onze geschiedenis

Een verhaal van passie, innovatie en vakmanschap

Laat je meevoeren door de rijke geschiedenis van Pvclifestyle Een droom die werkelijkheid werd, een visie die vorm kreeg. Van interieurs transformeren tot sfeer creëren met een hoge service. Begonnen met een persoonlijke touch van de markt tot een van de mooiste showrooms. Een woninginrichter met een reputatie van vakmanschap, betrokkenheid en creativiteit.

Reis met ons mee door de jaren heen en ontdek hoe we mijlpalen hebben behaald en uitdagingen hebben overwonnen. Leer hoe we een betrouwbare partner zijn geworden voor onze klanten, die ons vertrouwen en waarderen om onze kwaliteit en service. Stap binnen in onze geschiedenis en laat je inspireren door onze reis.

1967

In ‘t jaar 1967 op de markt van Amstelveen, daar begon Edskes zijn avontuur in de vloerbedekking. Met zijn vader die koekjes ventte op de markt, startte Willie Edskes met het slijten van tapijt.

1969

Op den 27sten maart 1969 was het zo verre. Willie, Ko en vader Jo Edskes openden een van de eerste Cash en Carry winkels van Nederland! De opening was een grooten triomf en door de voor die tijd grote winkel stroomden er veel mensen toe.

1974

In ‘t jaar 1974 opende de familie de winkel JEWEKO. Dit was een bijzondere zaak voor tapijten en meubelen. De familie had een goede naam opgebouwd door hun vakmanschap, service en klantvriendelijkheid.

1982

De Cash en Carry winkel in Leerbroek wordt een tapijthal! Daar waar Willie Edskes in 1967 begon op de markt is dit de eerste volledige vloerbedekking winkel binnen de familie Edskes.

1984

Nadat Willie Edskes met de tapijthal in Leerbroek begonnen was, opende Ko Edskes in het jaar 1984 zijn winkel, genaamd Edskes Tapijt. Alhier is ook het logo ontworpen van Edskes Tapijt (kenbaar aan E.T.).

1986

Willie Edskes verplaatste in 1987 zijn winkel van Leerbroek naar Leerdam. In dit gebouw zou Willie ook zijn levensavond ingaan.

1990

In de september van het jaar 1990 begint de jongste Edskes, genaamd Cor met Jacqueline aan de Soesterbergsestraat 28-30 in Soest de derde Edskes Tapijt winkel, genaamd Edskes interieurspecialist. Een bijzondere winkel op het gebied van gordijnen, binnen- en buitenzonwering en vloerbedekking.

2008

Edskes verhuisde naar Soestdijk naar een pand van 200 m2. Aldaar was een reusachtige verzameling van alle interieurproducten te aanschouwen tegen elke prijsklasse. Edskes staat voor kwaliteit, dienstbaarheid en een grote keuze voor een ieder. De showroom was geopend op donderdag t/m zaterdag en de rest van de week op afspraak.

2021

In de maand januari van het jaar 2021 is het zover! Pvclifestyle.nl opent heuselijk zijn (online) deuren. Met deze opening begint de vierde generatie Edskes met de hartstocht om een ieder te helpen met het vormen van zijn droomhuis!

2023

Met de geschiedenis van pvclifestyle en de verlangen naar een showroom openen we onder de naam sfeermeesters een tweede concept als woninginrichter! Met een rijkelijk en voortreffelijk aanbod is het een toevoeging op pvclifestyle.

2023

Na twee jaren is het de hoogste tijd om pvclifestyle naar een hoger niveau te brengen, ookwel pvclifestyle 2.0 genaamd. In navolging van sfeermeesters doet pvclifestyle nu ook raamdecoratie en gordijnen!

Laat jouw reis vandaag nog beginnen!

Laat je thuis adviseren,
want waar zie je het nu beter?

Maak een afspraak