Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Terug naar projecten
Sfeervolle projecten

Een industrieel droominterieur in Hoogland

Een uitdagende en geslaagde projecten was het leggen van een PVC vloer in een woonkamer die na een grote verbouwing volledig gestript en leeg. Deze woonkamer had daarnaast een erg slechte dekvloer, doordat er een badkamer uit gesloopt was. Deze ruimte hebben we omgetoverd tot een industrieel droominterieur. Dit hebben we gedaan door de vloer twee keer te egaliseren en vervolgens een grote PVC tegel op te plakken. We hebben dit afgewerkt met hoge MDF plinten in het wit en zwart. In dit artikel laten we je zien hoe we dat hebben gedaan en wat het resultaat is.

Project realisatie

1 Bespreken wensen van de klant
2 Zoeken naar een passende oplossing
3 Dekvloer herstellen en egaliseren
4 Monteren industriële PVC vloer
5 Monteren sfeervolle plinten

Van leeg naar een gave industriële look

De klant had een grote woonkamer die na een ingrijpende verbouwing helemaal leeg en kaal was. De klant had namelijk besloten om de woonkamer naar de eerste verdieping te verplaatsen en daarom moest de badkamer verwijderen worden. Hierdoor was de ondervloer ernstig beschadigd geraakt, met gaten, scheuren en hoogteverschillen. Om de PVC vloer met grote tegels te kunnen leggen, moesten we eerst de ondervloer voorbereiden. Dit hebben we gedaan door de vloer twee keer te egaliseren. Na het egaliseren hebben we de PVC vloer met grote tegels op de ondervloer geplakt. Om het geheel af te werken, hebben we rondom de PVC vloer hoge MDF plinten geplaatst. De plinten zijn in het wit en zwart geschilderd, waardoor ze stroken met de muren.

Het resultaat

Een industriële droomwoonkamer en het resultaat mag er zijn: De klant heeft nu een prachtige PVC vloer met grote tegels die de woonkamer een industrieel droominterieur geeft. De vloer is ook heerlijk warm, comfortabel en stil. De klant is zeer tevreden met de nieuwe vloer, en geniet elke dag van zijn nieuwe woonkamer.

Wil je ook je woonkamer omtoveren tot een industrieel droominterieur? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het kiezen en leggen van de beste vloer voor jouw situatie.

Maak een afspraak