Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Terug naar projecten
Sfeervolle projecten

Extra stille en warme vloer in Utrecht

Een van onze recente projecten waar we erg trots op zijn, is het leggen van een PVC vloer in een woonkamer waar veel geluidsoverlast was voor de buren door de kinderen. Daarnaast was het een kille ruimte, welke we hebben omgetoverd tot een warme ruimte. Dit hebben we gedaan door een PVC vloer met Jumpax ondervloer te leggen, met daar omheen een geluid reducerende plint. In dit artikel vertellen we je meer over dit project en het resultaat.

Project realisatie

1 Bespreken wensen van de klant
2 Zoeken naar een passende oplossing
3 Monteren geluid reducerende ondervloer
4 Monteren sfeervolle PVC vloer
5 Monteren sfeervolle en geluid reducerende plinten

Van lawaaierig en kil, naar stil en sfeervol

De klant had een grote woonkamer met een plavuizen vloer. De vloer was koud, hard en glad, en gaf geen sfeer aan de ruimte. Bovendien zorgde de vloer voor veel geluidsoverlast voor de buren, vooral als de kinderen aan het spelen waren. De klant wilde graag een nieuwe vloer die warm, comfortabel en stil zou zijn. We hebben de klant geadviseerd om te kiezen voor een PVC vloer. Om de geluidsisolatie nog verder te verbeteren, hebben we onder de PVC vloer een speciale ondervloer gelegd. Om het geheel af te maken, hebben we rondom de PVC vloer een geluid reducerende plint geplaatst.

Het resultaat

Een warme en stille woonkamer en het resultaat mag er zijn: de klant heeft nu een prachtige PVC vloer die de woonkamer een warme en gezellige sfeer geeft. De vloer is ook heerlijk stil: er is geen hinder meer van geluidsoverlast. De klant is zeer tevreden met de nieuwe vloer, en geniet elke dag van het comfort en de rust.

Wil je ook je woonkamer omtoveren tot een warme en stille ruimte? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het kiezen en leggen van de beste vloer voor jouw situatie.

Maak een afspraak