PVClifestyle: de PVC vloeren specialist van Soest!

Welkom op de website van PVClifestyle. Wij zijn de specialist in PVC vloeren in de omgeving van Soest. Ben jij op zoek naar een PVC vloer, dan helpen wij jou graag verder. Voor al je wensen bieden wij een oplossing. Bekijk onze PVC vloeren online, vraag een offerte aan, stel je vragen direct aan onze klantenservice of maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek. Woon jij niet in Soest? Geen probleem! Wij bieden gratis advies aan huis aan binnen 50 km van Amersfoort. 

30 jaar ervaring met vloeren
Ervaren adviseurs
Gratis interieur advies aan huis
Gratis Advies aan huis
Gratis sample service
Grote en kleine stalen
Vakkundige vloeren legservice
Ervaren stoffeerders
Interieur advies in Midden-Nederland
Omgeving Soest

Advies aan huis: de zoektocht naar jouw droom PVC vloer

PVClifestyle biedt een uniek concept. Bij ons vind je geen showroom, maar komen wij naar jou met onze PVC vloeren. Het maakt niet uit of dit bij je huidige woning is, een nieuwe woning of zelfs op de bouwplaats van een nieuwbouwproject.

Onze adviseurs komen met zowel grote als kleine stalen langs om jou direct het resultaat in de woning te geven. Daarnaast kan de adviseur direct de woning inspecteren en naar het technische aspect kijken. Hierdoor kunnen wij direct een offerte opstellen zonder verassing achteraf. Wel zo fijn en zo eerlijk!

Uiteraard bieden wij deze service gratis en vrijblijvend aan in Soest en omgeving. Besluit je om daadwerkelijk een PVC vloer bij ons te kopen? Dan blijft de adviseur jou vaste aanspreekpunt.

Wij helpen jou graag aan een vloer van PVC in Soest en omstreken.

Benieuwd naar onze uitgebalanceerde collectie PVC vloeren?

Wij verkopen Doe-het-zelf (klik) en lijm PVC.

PVC vloeren in Soest

Als je kwaliteit, deskundigheid en een goed prijs wilt voor het kopen en leggen van PVC vloeren in Soest en omgeving dan helpen wij jou graag verder. PVC vloeren worden in Soest steeds populairder. Vroeger werden deze vooral industrieel en bedrijfsmatig toegepast, maar zijn tegenwoordig een van de meest verkochte vloeren bij mensen thuis. Er is tegenwoordig een mooie en breed assortiment aan verschillende soorten kleuren en patronen. 

 Door de modern ontwikkelingen is de kwaliteit van PVC vloeren de laatste jaren enorm ontwikkeld. Naast een betere kwaliteit lijken de vloeren ook steeds meer op echt hout of tegels. Van een afstandje is het verschil tussen parket en PVC bijna niet meer te zien. De meeste vloeren voelen zelfs als een echte houten vloer, omdat door de modernste technologieën de houtnerfen kunnen worden nagebootst. Hierdoor ontstaat een warm en natuurlijke uitstraling in jouw woning. 

Ook heeft een PVC vloer als groot voordeel dat deze vloeren onderhoudsvriendelijk zijn, omdat deze vloer gemaakt is van kunststof. Doordat de vloer van kunststof is, is de vloer waterbestendig en bestand tegen elk schoonmaakmiddel. 

Het plaatsen van een PVC vloer bij jou thuis in Soest (of omgeving) gaat in vergelijk sneller dan bij andere vloertypes het geval is. Na drie dagen kan jij genieten van het resultaat.  Onze vakkundige stoffeerders voeren deze klus graag voor jou uit en kunnen een PVC vloer plaatsen op iedere ondergrond (door eerst te egaliseren) en het plaatsen van een PVC vloer op vloerverwarming is ook geen enkel probleem. Sterker nog, een PVC vloer is de meest warmte efficiënte vloer in combinatie met vloerverwarming. 

Wij zijn terug! Edskes interieur wordt PVClifestyle

PVClifestyle is de prachtig familie bedrijf dat is ontstaan uit Edskes interieur.  In 1990 besloot Cor Edskes samen met zijn vrouw om een de derde vestiging van Edskes Tapijt en Gordijnen te open in Soest aan de Soesterbergsestraat 28-30. Een moderne woninginrichter voor die tijd met een specialisme in Tapijt en Gordijnen, maar ook zeer vakkundig in zonwering en raamdecoratie.  In 1990 waren de eerste PVC vloeren in Soest al leverbaar. 

 

 

In 2008 verhuist Edskes Tapijt en Gordijnen naar Soestdijk aan de Beckeringstraat 5 in Soest. Naast de verhuizing besluit Cor Edskes ook om minder tapijt te verkopen en zich meer te gaan richten op PVC, omdat deze producten zich in razend tempo ontwikkelen. Wij verkopen al jaren PVC vloeren in Soest!

Na vele jaren hard werken heeft Cor Edskes inmiddels besloten om te stopen met de winkel en meer tijd te besteden aan andere dingen dan alleen maar hard werken. 

Het gezin heeft in der loop der jaren meer dan 10.000 klanten blij gemaakt met hun producten (onder andere PVC vloeren) en vakmanschap in de omgeving Soest, Baarn, Hilversum en Amersfoort.

 

In der loop de jaren (1993, 1996 en 2000) kregen Cor Edskes en zijn vrouw naast een prachtig bedrijf drie zoons. De kinderen kregen het vak met de paplepel ingegoten. Zo stond de babybox al in de winkel, leerde de zoons vanaf 12 jaar het stofferen en stonden de zoons uiteindelijk ook in de winkel om de producten te verkopen. 

In 2020 besloten de oudste en jongste zoon (Niels en Jonas) dat het tijd werd om ook verder te gaan in de woninginrichter en het familie bedrijf nieuw leven in te blazen. Echter hebben de broers aangegeven het wel anders te willen doen, namelijk: 

  • Gespecialiseerd in  kwalitatief product (PVC vloeren)
  • Digitaal gericht aan de moderne klant  
  • Service boven alles!
 
Niels: Wij zijn enorm enthousiast om terug te zijn in de Soest waar ik ben geboren en getogen. Wij kunnen niet wachten om onze oude klanten in Soest te helpen aan een prachtige PVC vloer. 

Onze PVC vloeren in Soest laten leggen door een vakman

Uiteraard is het mogelijk om gebruik te maken van onze Legservice in Soest voor het laten plaatsen van jouw droom PVC vloer.  Onze stoffeerders beheersen de ambacht als geen ander. Bij ons vind u alleen vakbekwame mensen en mochten wij iemand opleiden? Dan is daar altijd een stoffeerder met jaren ervaring bij. Bij ons staat kwaliteit boven alles en zullen wij pas weggaan als de vloer perfect is geplaatst. 

Onze prijzen voor het plaatsen van diverse PVC vloeren in Soest beginnen bij €26,50 per m2 voor rechte stroken en €36,50 bij het plaatsen van een visgraat vloer inclusief egaliseren. 

Klik PVC vloeren

Een klik PVC vloer is een PVC vloer die jij makkelijk zelf kan plaatsen. Het leggen van deze vloer is te vergelijken met het plaatsen van laminaat. 

Een echte doe-het-zelf vloer!

Vakkundige pvc vloeren legservice

Lijm PVC vloeren

Een Lijm PVC vloer is slijtvast, geluiddempend en perfect voor vloerverwarming. Bij het leggen is het belangrijk dat de ondergrond egaal is.

Het beste wat de markt te bieden heeft