PVClifestyle: Dé PVC vloeren specialist van Soest!

Welkom op de website van PVClifestyle. Wij zijn de specialist in PVC vloeren in de omgeving van Soest. Ben jij op zoek naar een PVC vloer? Dan helpen wij jou graag verder! Bekijk onze PVC vloeren online, vraag een offerte aan, stel je vragen direct aan onze klantenservice of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis. Woon jij niet in Soest? Geen probleem! Wij bieden gratis advies aan huis binnen 50 km van Amersfoort.

30 jaar ervaring met vloeren
Ervaren adviseurs
Gratis interieur advies aan huis
Gratis advies en samples
Gratis sample service
Grote en kleine stalen
Vakkundige vloeren legservice
Ervaren stoffeerders
Interieur advies in Midden-Nederland
Omgeving Soest

1990 - Soest-Zuid

PVClifestyle is een prachtig familiebedrijf dat is ontstaan uit Edskes interieur. In 1990 besloot Cor Edskes samen met Jacqueline Edskes om de derde vestiging van Edskes Tapijt te open in Soest aan de Soesterbergsestraat 28-30. Een moderne woninginrichter voor die tijd met een specialisme in Tapijt en Gordijnen, maar ook zeer vakkundig in zonwering en raamdecoratie. In 1990 waren de eerste PVC vloeren in Soest al leverbaar.

2008 - Soestdijk

In 2008 verhuist Edskes Tapijt en Gordijnen naar Soestdijk aan de Beckeringstraat 5 in Soest. Na vele jaren hard werken heeft Cor Edskes inmiddels besloten om te stoppen met de winkel en meer tijd te besteden aan andere dingen. Het gezin heeft in der loop der jaren meer dan 10.000 klanten blij gemaakt met hun producten en vakmanschap in de omgeving Soest, Baarn, Hilversum en Amersfoort.

2020 - Online

In 2020 besloot de jongste zoon dat het tijd werd om ook verder te gaan in de woninginrichter en het familiebedrijf nieuw leven in te blazen. Echter wou hij dit wel anders doen dan andere woning inrichters.

Advies aan huis: De zoektocht naar jouw droom PVC vloer

PVClifestyle biedt een uniek concept. Bij ons vind je geen showroom, maar komen wij bij jou thuis met onze PVC vloeren. Het maakt niet uit of dit bij je huidige woning is, een nieuwe woning of zelfs op de bouwplaats van een nieuwbouwproject.

Onze adviseurs komen met zowel grote als kleine stalen langs om jou het beste advies te geven. Uiteraard bieden wij deze service gratis en vrijblijvend aan in Soest en omgeving.

Wil jij ervaren hoe de vloer in jouw woning eruit ziet? Plan dan een advies gesprek in met een van onze adviseurs.

Onze PVC vloeren in Soest laten leggen door een vakman!

Uiteraard is het mogelijk om gebruik te maken van onze Legservice in Soest voor het laten plaatsen van jouw droom PVC vloer. Onze stoffeerders beheersen de ambacht als geen ander. Bij ons vind u alleen vakbekwame mensen, bij ons staat kwaliteit boven alles.