PVClifestyle: De PVC vloeren specialist van Amersfoort!

Welkom op de website van de PVC vloeren specialist in Amersfoort. Wij zijn de specialist omtrent PVC vloeren in de omgeving van Amersfoort. Voor al je wensen bieden wij een oplossing. Bekijk online onze producten, vraag online een offerte aan, stel direct je vragen aan onze klantenservice of maak een afspraak bij jouw thuis met een van onze adviseurs voor een gratis en vrijblijvend advies gesprek. Wij helpen jou graag aan een vloer van PVC in Amersfoort. 

Gratis interieur advies aan huis
Gratis Advies
Gratis sample service
Grote en kleine stalen
Vakkundige vloeren legservice
Ervaren stoffeerders
Interieur advies in Midden-Nederland
omgeving Amersfoort
30 jaar ervaring met vloeren
Ervaren stylisten

Advies aan huis: ontdek onze PVC vloeren bij jou thuis

PVClifestyle is de (PVC)vloeren specialist van Amersfoort. Alleen vind je bij ons geen fysieke showroom, maar komen onze stylisten bij jouw thuis, op kantoor of indien gewenst zelfs op de bouwplaats. 

Er is geen betere manier om een nieuwe droomvloer te vinden, dan in de ruimte waar deze terecht komt. Doordat de stylist bij jouw is kan hij ook naar alle technische aspecten kijken en een offerte opstellen, zonder dat er nog verassingen ontstaan. Wel zo fijn en transparant! 

Onze stylist neemt zowel grote en kleine stalen mee om te kijken naar jullie wensen. Uiteraard voorzien wij ook in plinten om tot een mooie afwerking te komen. Het mooiste van alles is nog dat deze service helemaal gratis en vrijblijvend is in Amersfoort en omgeving.

Besluit je om een PVC vloer bij ons te kopen? Dan blijft de adviseur je persoonlijke contactpersoon voor alle vragen en wensen. 

 

Benieuwd naar onze uitgebalanceerde collectie PVC vloeren?

Wij verkopen Doe-het-zelf (klik) en lijm PVC.

PVC vloeren in Amersfoort

Als je kwaliteit, deskundigheid en een goed prijs wilt voor het kopen en leggen van PVC vloeren in Amersfoort en omgeving dan helpen wij jou graag verder. PVC vloeren worden in Amersfoort steeds populairder. Vroeger werden deze vooral industrieel en bedrijfsmatig toegepast, maar zijn tegenwoordig een van de meest verkochte vloeren bij mensen thuis. Er is tegenwoordig een mooie en breed assortiment aan verschillende soorten kleuren en patronen. 

 Door de modern ontwikkelingen is de kwaliteit van PVC vloeren de laatste jaren enorm ontwikkeld. Naast een betere kwaliteit lijken de vloeren ook steeds meer op echt hout of tegels. Van een afstandje is het verschil tussen parket en PVC bijna niet meer te zien. De meeste vloeren voelen zelfs als een echte houten vloer, omdat door de modernste technologieën de houtnerfen kunnen worden nagebootst. Hierdoor ontstaat een warm en natuurlijke uitstraling in jouw woning. 

Ook heeft een PVC vloer als groot voordeel dat deze vloeren onderhoudsvriendelijk zijn, omdat deze vloer gemaakt is van kunststof. Doordat de vloer van kunststof is, is de vloer waterbestendig en bestand tegen elk schoonmaakmiddel. 

Het plaatsen van een PVC vloer bij jou thuis in Amersfoort (of omgeving) gaat in vergelijk sneller dan bij andere vloertypes het geval is. Na drie dagen kan jij genieten van het resultaat.  Onze vakkundige stoffeerders voeren deze klus graag voor jou uit en kunnen een PVC vloer plaatsen op iedere ondergrond (door eerst te egaliseren) en het plaatsen van een PVC vloer op vloerverwarming is ook geen enkel probleem. Sterker nog, een PVC vloer is de meest warmte efficiënte vloer in combinatie met vloerverwarming. 

Wie zijn wij?

PVClifestyle is een prachtig familiebedrijf waar inmiddels de 4e generatie aan het roer staat.

1e generatie

Opa Edskes is na de tweede wereldoorlog op twee scooters (solex) richting Leerdam gereden met twee kinderen en vrouw. Na een aantal jaren als arbeider in de glasfabriek kwam de ondernemingsdrang naar boven. 

Na verschillende soort bedrijven (supermarkt, elektronica, bakker en een meubelzaak) om uiteindelijk zijn passie te vinden in de woninginrichting. Opa Edskes heeft meer dan 20 jaar in de branche gezeten en zijn zoons stap voor stap opgeleid om ook hun stempel te kunnen drukken. 

 

Ko
Winkel-Soestzuid-Oud

2e generatie

In de loop der jaren werden de twee oudste zoons volwassen en besloten in de voetsporen van hun vader te treden en begonnen beiden een eigen woninginrichtingszaak. De oudste broer vestigde zich in Zaltbommel en de jongere broer in Leerdam net als zijn vader. 

Beide broers hebben met passie meer dan 30 jaar gewerkt in de woninginrichting. Inmiddels genieten beide broers sinds 2010 van een welverdiend pensioen.  Ondanks hun pensioen helpen zij graag nog mee in de zaak en gebruiken Niels en Jonas (eigenaren PVClifestyle) hun ooms nog steeds als klankbord, want ondanks een nieuwe wereld is er ook een hoop te leren van de oudere generaties. 

 

3e generatie

Op het moment dat de twee broers begonnen met een eigen zaak werd nog een derde zoon geboren genaamd Cor Edskes. Cor groeide onder de armen van zijn broers op in de verschillende familie bedrijven en leerde als kind al het vak. Van adviseren tot het leggen + plaatsen van de producten. 

In 1990 vond Cor dat het tijd werd om zelfstandig te worden en begon hij samen met zijn vrouw Edskes interieur in Soest aan de Soesterbergsestraat. 

Om vervolgens in 2002 te verhuizen naar de locatie aan de Beckeringstraat in Soest. Waar de familie nog vele jaren met veel plezier iedere dag klanten heeft geholpen met inrichten van hun droomwoning.  Het gezin heeft in der loop der jaren meer dan 10.000 klanten blij gemaakt met hun producten en vakmanschap in de omgeving Soest, Baarn, Hilversum en Amersfoort. De familie verkoopt dus al jaren PVC vloeren in Amersfoort.  

Wisten jullie dat de familie Edskes ooit de webshop heeft gehad in gordijnen? Helaas bestaat deze niet meer, omdat een webshop in 2010 voor gordijnen nog net te vroeg was. 

 

Winkel-Beckheringstraat-Soest

4e generatie anno 2020 

In de loop der jaren kregen Cor en zijn vrouw drie kinderen. (1993, 1996 en 2000). Alle drie de zonen werden direct in de woninginrichting gezogen. Zo stond de kinderbox in de winkel. Je kan er maar vroeg bij zijn! Inmiddels zijn alle kinderen volwassen en hebben Niels en Jonas besloten dat het tijd werd om te doen wat de familie al jaren doet “ondernemen”. 

Een ding stond wel vast! De broers willen in hetzelfde vakgebied als hun ouders, ooms en opa, maar willen het wel anders doen.  De wereld is enorm veranderd, maar de branche blijft nog achter.  Gespecialiseerd in PVC vloeren, meer maatwerk, meer digitaal, persoonlijker en vooral adviseren bij de mensen thuis. 

Ben jij opzoek naar een bedrijf, waarin vakmanschap, kwaliteit en klantgerichtheid bovenaan staat? Dan ben je op het juiste adres. Wij helpen je graag met het vinden van een PVC vloer. 

 

PVC vloeren in Amersfoort laten plaatsen door een vakman

Wil verkopen niet alleen PVC vloeren, maar bieden ook de mogelijkheid om jouw PVC vloer in Amersfoort te laten plaatsen door een van onze vakkundige stoffeerders die de ambacht tot in de puntjes beheren. De prijzen voor het plaatsen van een PVC vloer beginnen in Amersfoort en omgeving vanaf €26,50 voor rechte stroken en vanaf €36,50 voor visgraat inclusief egaliseren. 

Er is geen slecht interieur met een mooie visgraat vloer

Gratis adviesgesprek

Wij komen graag bij jou over de vloer. Wij kunnen de vloer komen inmeten, adviseren bij de keuze en het product laten plaatsen door een vakman.

Een lichte pvc visgraat vloer zorgt voor warmte in uw woonkamer

Klik PVC vloeren

Een klik PVC vloer is een PVC vloer die jij makkelijk zelf kan plaatsen. Het leggen van deze vloer is te vergelijken met het plaatsen van laminaat. 

Een echte doe-het-zelf vloer!

Vakkundige pvc vloeren legservice

Lijm PVC vloeren

Een Lijm PVC vloer is slijtvast, geluiddempend en perfect voor vloerverwarming. Bij het leggen is het belangrijk dat de ondergrond egaal is.

Het beste wat de markt te bieden heeft

PVC vloeren in Amersfoort leveren is onze passie