Onze legservice voor jouw PVC vloer

kwalitatieve legservice voor jouw pvc vloer

Bij PVClifestyle verkopen we alleen vloeren van top kwaliteit. Hierdoor kan jij als klant er jaren van genieten. Om het meest te kunnen genieten van jouw nieuwe vloer is het belangrijk dat deze juist wordt geplaatst. Uiteraard kan je de vloer zelf plaatsen, maar het kan voorkomen dat je dit liever door een vakman laat doen. Daarom hebben wij bij PVClifestyle de meest vakkundige medewerkers die de vloer bij jou kunnen plaatsen. Wij durven zelfs te melden dat wij de beste vloerenleggers hebben van Nederland. Onze vakmensen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en maken gebruik van de beste materialen die verkrijgbaar zijn in de markt.  Gebruik maken van onze legservice staat garant voor kwaliteit.   

Wil jij gebruik maken van onze expertise? Dit kan op meerdere manier:

  • Meebestellen in de webshop.
  • Bij een offerte aanvragen.
  • Samen met een adviseur bij jouw thuis kijken naar de opties.
  • Bellen met onze klantenservice. 

Wil je het toch zelf doen? Dan is dit geen probleem! Onze adviseurs geven jou zelfs graag (gratis) tips. Het plaatsen van een lijm pvc vloer is echter specialisten werk, daarom verkopen wij onze lijm pvc vloeren niet zonder legservice. Dit alles omdat kwaliteit boven alles gaat en teleurstelling voorkomt. 

Offerte

Lastig om te bepalen welke legservice jij nodig hebt? Vraag een offerte aan.

Advies aan Huis

Twijfel jij over je situatie? Dan komen wij graag langs om jouw wensen te bespreken.

Voorbereiding

Het plaatsen van één PVC vloer begint met een goede voorbereiding, dus zijn wij hier in iedere stap van het proces mee bezig.  Het start bij het advies aan huis. Onze adviseurs helpen je niet alleen met de keuze van de juiste vloer die bast bij jou smaak, woning en meubels, maar kijkt ook naar de technische mogelijkheden, beperkingen en uitdagingen. Zoals het opmeten van de ruimte(s), inspecteren van de basis ondergrond en brengt eventuele problemen in kaart die eerst moeten worden opgelost. Op basis van deze gegevens krijg jij als klant een eerlijk advies zonder verassingen achteraf. Je weet meteen wat je kan verwachten. 

Al ons adviseurs/stylisten hebben allemaal meerdere jaren ervaring in het vak. Bij nieuwe ontwikkelingen worden ze direct bijgepraat door de leveranciers. Ook hebben al onze adviseurs meegeholpen met meerdere klussen of hebben ze zelf vroeger ook PVC vloeren geplaatst, zodat jij ervanuit kan gaan dat het advies altijd goed. Bij ons vind je alleen maar adviseurs met meer dan 10 jaar ervaring in het vakgebied. Word er toch een foutje gemaakt? Geen probleem wij nemen het verschil op ons.

Een ambacht waar wij trots op zijn

Het plaatsen van een vloer is een echte klassieke ambacht. Al 100e jaren worden vloeren vakkundig geplaatst door specialisten. Het plaatsen van PVC vloeren zit in ons bloed en doen wij al generaties lang, omdat wij een familiebedrijf zijn is het ambacht er met de paplepel ingegoten. Het detail voor kwaliteit is ongekend hoog. 

Iedere plank wordt vakkundig stuk voor stuk (plank voor plank) geplaats en pas gemaakt. Een goed oog voor detail is cruciaal, daarom selecteren wij al onze stoffeerders op deze kwaliteit en stimuleren wij ze om altijd kwaliteit boven snelheid te stellen. Liever een dag meer werk, dan jaren lang een vloer met een foutje erin.

Al onze opdrachten beginnen met een goede basis en betekend dat de ondergrond volledig egaal maat zijn of bij klik PVC maximaal een afwijking mag hebben van 3mm.  Om de gewenst egale ondergrond te krijgen moet vaak de vloer worden geëgaliseerd. De vloer wordt voorzien van een dunne laag egaline die ervoor zorgt dat de vloer glad en egaal wordt. Niet alleen het plaatsen van de vloer is een vakmanschap, maar ook het egaliseren van de ondergrond. 

Om onze vakmannen in staat te stellen om het beste uit zichzelf te halen voor jouw PVC vloer zorgen wij ervoor dat er gewerkt wordt met de materialen (lijm, egaline enz) van de beste leveranciers en merken. Na tientallen jaren ervaring in de familie weten wij als geen ander bij welke leverancier je terecht moet de hoogste kwaliteit. Een hogere kwaliteit betekend ook hogere kosten, maar deze berekenen wij niet door aan jou. Wij zijn trots op ons ambacht en vinden dat je daar nooit een concessie aan mag doen. 

 

 

Wat verwachten wij van jou?

Uiteraard kunnen wij een hoop dingen uit handen nemen, maar zijn er nog steeds een aantal zaken waar jij zelf bij dient te helpen. Niet omdat wij het niet willen, maar omdat het belangrijk is dat onze medewerkers geen onnodige werkzaamheden moeten uitvoeren. 

Het begint bij het controleren van jouw offerte. Onze adviseurs zorgen ervoor dat je het advies krijgt dat je verdiend, maar het komt soms gewoon voor dat wij elkaar misschien net iets anders hebben begrepen. Zie jij iets waarover je twijfelt of dit klopt? Bel ons dan direct, wij kijken graag met jou naar de situatie en indien nodig lossen wij dit meteen op. 

Voordat onze medewerkers komen is het ook belangrijk dat er een aantal punten worden geregeld vooraf, omdat onze medewerker later of soms helemaal niet aan de klus kan starten.  Zorg ervoor dat alle ruimtes leeg en stofarm zijn om te voorkomen dat onze medewerkers eerst nog een aantal uur moeten schoonmaken en goederen moeten verplaatsen. Zorg er ook voor dat de ruimte goed geventileerd is. Vergeet als laatste ook niet de luchtvochtigheid. Een te hoge luchtvochtigheid betekend dat wij niet aan de slag kunnen! Het is cruciaal om dus rekening te houden met het stucwerk, plaatsen van de dekvloer en het verf werk. 

Als onze medewerkers eerst de ondergrond komen egaliseren, dan mogen er geen grote gaten zijn. Egaliseren is een klus dat maar een aantal mm kan verhogen om een gladde vloer te krijgen. Zorg ervoor dat grote gaten van te voren zijn opgevuld met bijvoorbeeld (snel)cement. 

Is er net een nieuwe vloerverwarming geplaatst? Zorg ervoor dat deze is opgestart conform het opstookprotocol. De vloerenverwarming specialist helpt je hier graag bij.