Onze legservice voor jouw PVC vloer

kwalitatieve legservice voor jouw pvc vloer

Bij PVClifestyle verkopen we alleen vloeren van top kwaliteit. Hierdoor kan jij als klant er jaren van genieten. Om het meest te kunnen genieten van jouw nieuwe vloer is het belangrijk dat deze juist wordt geplaatst. Uiteraard kan je de vloer zelf plaatsen, maar het kan voorkomen dat je dit liever door een vakman laat doen. Daarom hebben wij bij PVClifestyle de meest vakkundige medewerkers die de vloer bij jou kunnen plaatsen. Onze vakmensen maken gebruik van de beste materialen die verkrijgbaar zijn in de markt.  Gebruik maken van onze legservice staat garant voor een mooi resultaat.   

Wil jij gebruik maken van onze expertise? Dit kan op meerdere manier:

  • Meebestellen in de webshop.
  • Bij een offerte aanvragen.
  • Samen met een adviseur bij jouw thuis kijken naar de opties.
  • Bellen met onze klantenservice. 
 

Wil je het toch zelf doen? Dan is dit geen probleem! Onze adviseurs geven jou zelfs graag (gratis) tips. Het plaatsen van een lijm pvc vloer is echter specialisten werk, daarom verkopen wij onze lijm pvc vloeren niet zonder legservice. Dit alles omdat kwaliteit boven alles gaat en teleurstelling voorkomt. 

Offerte

Lastig om te bepalen welke legservice jij nodig hebt? Vraag een offerte aan.

Advies aan Huis

Twijfel jij over je situatie? Dan komen wij graag langs om jouw wensen te bespreken.

Een ambacht waar wij trots op zijn

Het plaatsen van een vloer is een echte klassieke ambacht. Al honderden jaren worden vloeren vakkundig geplaatst door specialisten. Het plaatsen van PVC vloeren zit in ons bloed en doen wij al generaties lang, omdat wij een familiebedrijf zijn is het ambacht er met de paplepel ingegoten. 

Al onze opdrachten beginnen met een goede basis en betekend dat de ondergrond egaal moet zijn (egaal is niet hetzelfde als vlak). Om de gewenst egale ondergrond te krijgen moet vaak de vloer worden geëgaliseerd. De vloer wordt voorzien van een dunne laag egaline die ervoor zorgt dat de vloer glad en egaal wordt. Niet alleen het plaatsen van de vloer is een vakmanschap, maar ook het egaliseren van de ondergrond. 

Om onze vakmannen in staat te stellen om het beste uit zichzelf te halen voor jouw PVC vloer zorgen wij ervoor dat er gewerkt wordt met de materialen (lijm, egaline enz) van de beste leveranciers en merken. Na tientallen jaren ervaring in de familie weten wij als geen ander bij welke leverancier je terecht moet de hoogste kwaliteit. Een hogere kwaliteit betekend ook hogere kosten, maar deze berekenen wij niet door aan jou. Wij zijn trots op ons ambacht en vinden dat je daar nooit een concessie aan mag doen. 

Wat verwachten wij van jou?

Uiteraard kunnen wij een hoop dingen uit handen nemen, maar zijn er nog steeds een aantal zaken waar jij zelf bij dient te helpen. Niet omdat wij het niet willen, maar omdat het belangrijk is dat onze medewerkers geen onnodige werkzaamheden moeten uitvoeren. 

Het begint bij het controleren van jouw offerte. Onze adviseurs zorgen ervoor dat je het advies krijgt dat je verdiend, maar het komt soms gewoon voor dat wij elkaar misschien net iets anders hebben begrepen. Zie jij iets waarover je twijfelt of dit klopt? Bel ons dan direct, wij kijken graag met jou naar de situatie en indien nodig lossen wij dit meteen op. 

Voordat onze medewerkers komen is het ook belangrijk dat er een aantal punten worden geregeld vooraf, omdat onze medewerker later of soms helemaal niet aan de klus kan starten.  Zorg ervoor dat alle ruimtes leeg en stofarm zijn om te voorkomen dat onze medewerkers eerst nog een aantal uur moeten schoonmaken en goederen moeten verplaatsen. Zorg er ook voor dat de ruimte goed geventileerd is. Vergeet als laatste ook niet de luchtvochtigheid. Een te hoge luchtvochtigheid betekend dat wij niet aan de slag kunnen! Het is cruciaal om dus rekening te houden met het stucwerk, plaatsen van de dekvloer en het verf werk. 

Als onze medewerkers eerst de ondergrond komen egaliseren, dan mogen er geen grote gaten zijn. Egaliseren is een klus dat maar een aantal mm kan verhogen om een gladde vloer te krijgen. Zorg ervoor dat grote gaten van te voren zijn opgevuld met bijvoorbeeld (snel)cement. 

Is er net een nieuwe vloerverwarming geplaatst? Zorg ervoor dat deze is opgestart conform het opstookprotocol. De vloerenverwarming specialist helpt je hier graag bij.