06 38 88 17 69

24/7 klantenservice

Vakmanschap

35 jaar ervaring

Familie bedrijf

Sinds 1967

Douwes Dekker lijm PVC ambitieus lange plank strand

Merk:                            Douwes Dekker

Garantie:                     10 jaar

Legwijze:                     verlijmd

Zelf Leggen:               nee

Levertijd:                     7 dagen

M2 per pak:                3,48

Lengte:                         152,4 cm

Breedte:                       22,8 cm

V-groef:                       ja

Vloerverwarming:   ja

Artikelnummer:       04746

37,93 per m2

Totaal (afgerond op hele pakken) 3.48
Totale prijs 132,00

Totale oppervlakte + 10% snijverlies: vul de oppervlakte van jouw ruimte in + 10%

Aantal m2  of strekkende meters in de benodigde pakken: De levering vindt plaats in pakken, daardoor geeft de calculator aan hoeveel m2 er totaal in de pakken zit die nodig zijn om jouw ruimte te voorzien van PVC. Hoeveel m2 er in één pak zit wordt aangegeven in bovenstaande product beschrijving.

Bijvoorbeeld: Voor jouw ruimte is inclusief snijverlies 44m2 nodig. De calculator bekijkt vervolgens hoeveel pakken er nodig zijn. Stel in één pak zit 2.5 m2, dan zijn er 18 hele pakken nodig (44m2/2,5m2=17.6 pakken). Vervolgens geeft de calculator aan hoeveel m2 jij dus daadwerkelijk besteld. Namelijk 18 pakken x 2.5m2= 45 m2. 

Totale prijs: totale bedrag op basis van het aantal benodigde pakken voor jouw vloer. 

Product beschrijving 

Deze serie PVC vloeren is uniek door de brede range van watervaste vloeren. Ze zijn allemaal ook geschikt voor de badkamer en keuken! Zoveel keus in zorgeloos PVC! De collectie bestaat uit riante planken, lange planken, vierkante tegels en visgraat. De 4 zijdige minivellingkant geven een mooi beeld en de 0,55 mm dikke slijtlaag is bijzonder sterk. Douwes Dekker Ambitieus trendy visgraat is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Het plaatsen van lijm PVC vloeren is echt vakmanschap en kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. Bij één lijm vloer moet altijd geëgaliseerd worden. Bij klik PVC werkt dit anders. Bij een vlakke ondergrond (maximale ongelijkheid van 2mm) is egaliseren niet nodig. Op het moment dat de afwijking meer dan 2 mm is moet er altijd geëgaliseerd worden om schade te voorkomen.

Het netjes laten egaliseren van de ruimte is en blijft vakmanschap. Het is cruciaal dat de juiste kennis, materialen en grondstoffen worden gebruikt om tot een goed resultaat te komen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze legservice.

Vervolgens dient de ondergrond verlijmd te worden en moeten de PVC stroken op een juiste manier geplaatst worden. Een klus waar weinig ruimte is voor fouten, daarom hebben al onze specialisten de kennis om deze klus te realiseren. Voor meer informatie neem contact op met de klantenservice of plan een afspraak in met een van onze adviseurs.

Wij maken graag een offerte op maat en nemen deze indien gewenst achteraf door. 

Wij staan u graag te woord met al uw vragen

Gratis sample service
Vraag een sample aan!