06 38 88 17 69

24/7 klantenservice

Vakmanschap

35 jaar ervaring

Familie bedrijf

Sinds 1967

Sense klik PVC Barneveld

Merk:                            Sense

Garantie:                     10 jaar

Legwijze:                     klik

Zelf Leggen:               ja

Levertijd:                     7 dagen

M2 per pak:                2,21

Lengte:                         123 cm

Breedte:                       22,5 cm

V-groef:                       ja

Vloerverwarming:   ja

Artikelnummer:       02173

39,95 per m2

Totaal (afgerond op hele pakken) 2.21
Totale prijs 88,29

Totale oppervlakte + 10% snijverlies: vul de oppervlakte van jouw ruimte in + 10%

Aantal m2  of strekkende meters in de benodigde pakken: De levering vindt plaats in pakken, daardoor geeft de calculator aan hoeveel m2 er totaal in de pakken zit die nodig zijn om jouw ruimte te voorzien van PVC. Hoeveel m2 er in één pak zit wordt aangegeven in bovenstaande product beschrijving.

Bijvoorbeeld: Voor jouw ruimte is inclusief snijverlies 44m2 nodig. De calculator bekijkt vervolgens hoeveel pakken er nodig zijn. Stel in één pak zit 2.5 m2, dan zijn er 18 hele pakken nodig (44m2/2,5m2=17.6 pakken). Vervolgens geeft de calculator aan hoeveel m2 jij dus daadwerkelijk besteld. Namelijk 18 pakken x 2.5m2= 45 m2. 

Totale prijs: totale bedrag op basis van het aantal benodigde pakken voor jouw vloer. 

Product beschrijving 

Een hoogwaardige en comfortabele PVC vloer met de uitstraling van echt hout? Betrouwbaar, geluiddempend, watervast, duurzaam, hygiënisch en milieuvriendelijk. De Sense vloeren zijn geschikt voor iedere leef- en werkomgeving. Door zijn slijtlaag van 0,55 mm is de vloer zeer geschikt voor intensief gebruik. Een 6,5 mm dikke PVC vloer die zelfstandig geplaatst kan worden door de nieuwste ontwikkeling in zwevende (losliggende) PVC designvloeren met click-systeem.

De ondergrond hoeft niet strak geëgaliseerd te zijn en kan over de meeste bestaande vloeren worden gelegd. Het is echter wel belangrijk dat er geen afwijking van meer dan 3mm aanwezig is, in de ruimte waar de vloer wordt geplaatst. Is er wel een afwijking van meer dan 3mm? Laat de vloer dan egaliseren en kies voor een vloer die verlijmd moet worden.  De ondervloer is al bevestigd op de plank zelf en kan daardoor direct geïnstalleerd worden. 

 

 

Wij maken graag een offerte op maat en nemen deze indien gewenst achteraf door. 

Wij staan u graag te woord met al uw vragen

Gratis sample service
Vraag een sample aan!