06 38 88 17 69

24/7 klantenservice

Vakmanschap

35 jaar ervaring

Familie bedrijf

Sinds 1967

Sense lijm PVC Maastricht

Merk:                            Sense

Garantie:                     10 jaar

Legwijze:                     verlijmd

Zelf Leggen:               nee

Levertijd:                     7 dagen

M2 per pak:                3,34

Lengte:                         121,9 cm

Breedte:                       22,8 cm

V-groef:                       ja

Vloerverwarming:   ja

Artikelnummer:       02113

31,95 per m2

Totaal (afgerond op hele pakken) 3.34
Totale prijs 106,71

Totale oppervlakte + 10% snijverlies: vul de oppervlakte van jouw ruimte in + 10%

Aantal m2  of strekkende meters in de benodigde pakken: De levering vindt plaats in pakken, daardoor geeft de calculator aan hoeveel m2 er totaal in de pakken zit die nodig zijn om jouw ruimte te voorzien van PVC. Hoeveel m2 er in één pak zit wordt aangegeven in bovenstaande product beschrijving.

Bijvoorbeeld: Voor jouw ruimte is inclusief snijverlies 44m2 nodig. De calculator bekijkt vervolgens hoeveel pakken er nodig zijn. Stel in één pak zit 2.5 m2, dan zijn er 18 hele pakken nodig (44m2/2,5m2=17.6 pakken). Vervolgens geeft de calculator aan hoeveel m2 jij dus daadwerkelijk besteld. Namelijk 18 pakken x 2.5m2= 45 m2. 

Totale prijs: totale bedrag op basis van het aantal benodigde pakken voor jouw vloer. 

Product beschrijving 

Een hoogwaardige en comfortabele PVC vloer met de uitstraling van echt hout? Betrouwbaar, geluiddempend, watervast, duurzaam, hygiënisch en milieuvriendelijk. De Sense vloeren zijn geschikt voor iedere leef- en werkomgeving. Een 2,5 mm dikke PVC designvloer die direct verlijmd wordt op een geëgaliseerde ondergrond. Door zijn slijtlaag van 0,55 mm is de vloer zeer geschikt voor intensief gebruik.

PVC wordt veelal gezien als een kostbaar en luxe product wat niet voor iedereen is weggelegd. PVC lifestyle laat zien dat een mooie PVC vloer voor iedereen is weggelegd. De Sense collectie bevat alleen hoogwaardige kwaliteit vloeren voor een eerlijke prijs. De vloer heeft een voelbare houtnerfstructuur, waardoor de PVC vloer als een echte parketvloer oogt en voelt.

Het plaatsen van lijm PVC vloeren is echt vakmanschap en kan niet zomaar door iedereen worden uitgevoerd. Bij één lijm vloer moet altijd geëgaliseerd worden. Het netjes laten egaliseren van de ruimte is en blijft vakmanschap. Het is cruciaal dat de juiste kennis, materialen en grondstoffen worden gebruikt om tot een goed resultaat te komen. Hiervoor kunt u gebruik maken van onze legservice.

Vervolgens dient de ondergrond verlijmd te worden en moeten de PVC stroken op een juiste manier geplaatst worden. Een klus waar weinig ruimte is voor fouten, daarom hebben al onze specialisten de kennis om deze klus te realiseren. Voor meer informatie neem contact op met de klantenservice of plan een afspraak in met een van onze adviseurs.

Wij maken graag een offerte op maat en nemen deze indien gewenst achteraf door. 

Wij staan u graag te woord met al uw vragen

Gratis sample service
Vraag een sample aan!