06 38 88 17 69

24/7 klantenservice

Vakmanschap

35 jaar ervaring

Familie bedrijf

Sinds 1967

Sense lijm PVC visgraat blackjack E55

Merk:                            Sense

Garantie:                     10 jaar

Legwijze:                     verlijmd

Zelf Leggen:               nee

Levertijd:                     7 dagen

M2 per pak:                2,02

Lengte:                         60 cm

Breedte:                       12 cm

V-groef:                       ja

Vloerverwarming:   ja

Artikelnummer:       02159

38,95 per m2

Totaal (afgerond op hele pakken) 2.02
Totale prijs 78,68

Totale oppervlakte + 10% snijverlies: vul de oppervlakte van jouw ruimte in + 10%

Aantal m2  of strekkende meters in de benodigde pakken: De levering vindt plaats in pakken, daardoor geeft de calculator aan hoeveel m2 er totaal in de pakken zit die nodig zijn om jouw ruimte te voorzien van PVC. Hoeveel m2 er in één pak zit wordt aangegeven in bovenstaande product beschrijving.

Bijvoorbeeld: Voor jouw ruimte is inclusief snijverlies 44m2 nodig. De calculator bekijkt vervolgens hoeveel pakken er nodig zijn. Stel in één pak zit 2.5 m2, dan zijn er 18 hele pakken nodig (44m2/2,5m2=17.6 pakken). Vervolgens geeft de calculator aan hoeveel m2 jij dus daadwerkelijk besteld. Namelijk 18 pakken x 2.5m2= 45 m2. 

Totale prijs: totale bedrag op basis van het aantal benodigde pakken voor jouw vloer. 

Product beschrijving 

Een hoogwaardige en comfortabele PVC vloer met de uitstraling van echt hout of natuursteen? Betrouwbaar, geluiddempend, watervast, duurzaam, hygiënisch en milieuvriendelijk. De Sense visgraat is geschikt voor iedere leef- en werkomgeving. Door zijn afmetingen van 12 cm x 60 cm zorgt de visgraat voor een unieke uitstraling. Een hoge kwaliteit voor een goede prijs. Een 2,5 mm dikke PVC designvloer die direct verlijmd wordt op een geëgaliseerde ondergrond. Eventueel is het ook mogelijk om een zelfklevende ondervloer te gebruiken op een vlakke oppervlakte (geschikt voor zelf montage en met name voor huur ruimten).

Visgraat plak PVC wordt veelal gezien als een kostbaar en luxe product wat niet voor iedereen is weggelegd. PVC lifestyle laat zien dat een mooie PVC vloer voor iedereen is weggelegd. De Sense collectie bevat alleen hoogwaardige kwaliteit vloeren voor een eerlijke prijs. De blackjack heeft een voelbare houtnerfstructuur, waardoor de PVC vloer als een echte parketvloer oogt en voelt. Ook heeft de visgraat collectie een mooie v-groef. Door de v-groef arceer je de pvc strook aan zowel lange als de korte zijde van de stroken. Hierdoor krijg je een nog realistischere vloer.

Wij maken graag een offerte op maat en nemen deze indien gewenst achteraf door. 

Wij staan u graag te woord met al uw vragen

Gratis sample service
Vraag een sample aan!