Jouw droom gevonden?

Maak een afspraak

Hoe werkt dat?

Alles over
advies aan huis

Wij geloven dat je thuis de beste keuze kunt maken. Daarom komen wij met een ruime collectie stalen van vloeren, raamdecoratie en gordijnen naar jou toe. Zo kun je in je eigen omgeving de kleur bepalen die bij jouw interieur en lichtinval past. Bovendien kunnen we meteen de situatie ter plekke inschatten en de nodige maten en gegevens noteren. Dat scheelt tijd en moeite en je weet precies waar je aan toe bent!

Ontdek hieronder de stappen naar jouw droominterieur!

Maak een afspraak

Advies aan huis
De stappen naar succes!

Maak een afspraak

1. Afspraak maken

Na het invullen en versturen van het formulier op de website, proberen we je binnen een werkdag te bellen voor een afspraak. Ook vragen we je alvast naar je wensen, zodat wij een selectie kunnen maken voor de mee te nemen producten. We kunnen namelijk aan huis niet zoveel laten zien als in de showroom.

2. Kennismaking & inventarisatie

Ting dong, onze adviseur komt bij je langs met een voor jou samengestelde collectie stalen. We introduceren onszelf en gaan vervolgens kijken naar jullie behoefte en wensen. Hierbij kunnen we direct zien wat de obstakels en mogelijkheden zijn.

3. Materiaal- en productadvies

Na de kennismaking gaan we voor je aan de slag. We weten hoe belangrijk het is om het juiste product en de juiste materialen te kiezen voor jouw droominterieur. Er zijn veel mogelijkheden, maar wij helpen je om het overzicht te houden. We adviseren je over de beste materialen, kleuren en texturen voor jouw ruimte.

4. Inmeten

Je hebt een mooie keuze gemaakt! Nu is het tijd om de maten te bepalen. Wij zorgen ervoor dat alles precies wordt opgemeten, zodat je zeker weet dat het past. Op basis van de maten kunnen we je ook een indicatie geven van de kosten. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

5. Offerte

Omdat we weten dat dit een belangrijke beslissing is en we je geen onaangename verrassingen willen bezorgen, maken we een heldere offerte en mailen we die naar je toe. Let wel op dat je geen appels met peren vergelijkt. Wij kunnen je altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden, als je ons vergelijkt met hetzelfde product.

6. Planning

Het interieur van je dromen is nu binnen handbereik! We stemmen met jou een datum af om je interieur te veranderen, gebaseerd op jouw wensen, de leverdatum en de beschikbaarheid van onze vakmensen. Plan dit bijvoorbeeld tijdens je vakantie, dan kun je bij terugkomst genieten van een nieuw huis!

7. Realisatie

Het moment waar je naar uitgekeken hebt is eindelijk aangebroken! Op de afgesproken datum staan onze ambachtsmeesters voor je deur om je droominterieur te realiseren. Laat onze meesters ongestoord hun vakwerk doen.

Tip van het huis: Verwen ze met een kopje koffie, daar krijgen ze vleugels van.

1/7
Wij hebben de antwoorden

Veelgestelde vragen

Zijn er kosten verbonden aan een afspraak?

Het maken van een afspraak is altijd kosteloos en vrijblijvend! Wij zijn er namelijk van overtuigd dat haastige spoed is zelden goed is. Dus als jij niet direct overtuigd bent of nog even twijfelt geven wij je alle ruimte om erover na te denken.

Kan ik een afspraak maken voor advies aan huis?

Ja, dit is mogelijk! Wist je zelfs dat onze dochteronderneming pvclifestyle.nl niet anders doet dan advies aan huis? Want waar kan je nu beter zien of iets goed staat dan thuis?

Doen jullie ook montage?

Ja, dit doen wij! Wij raden zelfs altijd hier gebruik van te maken, want wie kan dit nu beter dan een ambachtsmeester? Gezien het om maatwerk producten gaat is een foutje snel gemaakt, dat zou ten kosten kunnen gaan van jouw droominterieur.

Welke betaalmethode accepteert Sfeermeesters?

Na de offerte krijgt jij netjes een factuur. Normaliter wordt dit bedrag overgemaakt, maar in de factuur is ook een betaallink ingevoegd waardoor een grote keuze beschikbaar komt zoals IDEAL, Creditcard, Apple Pay en Klarna. Ook is het mogelijk op contant te betalen, dit dient wel in overleg met onze adviesmeesters gezien we liever geen geld in ons experience center hebben.

Bieden jullie garantie op jullie producten en zo ja, wat zijn de garantievoorwaarden?

Uiteraard bieden wij ook garantie. Er is 2 jaar garantie op de montage, voor producten kan dit tot wel 20 jaar zijn, maar dat is afhankelijk per merk en de gekozen kwaliteit.

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van een offerte?

Het maken van een offerte is altijd kosteloos en vrijblijvend! Wij zijn altijd overtuigd van onze producten en kunnen en gaan ervan uit dat jij ook het beste voor jouw interieur wilt.

Hoe kan ik een sample aanvragen om de kwaliteit en kleur van een product te beoordelen?

Er is altijd een mogelijkheid het product in het echt te zien, zo hebben wij van vrijwel alle producten voorbeelden in ons experience center. Daarnaast is het van sommige producten mogelijk een kleine sample aan te vragen die je kan houden.

Bieden jullie ook installatieservices voor vloeren en raamdecoratie?

Ja, alle producten kunnen ook geïnstalleerd worden. Er staan diverse ambachtsmeesters klaar om jouw droominterieur te realiseren!

Kan ik mijn bestelling retourneren als ik niet tevreden ben?

Dit verschilt per product, zo zijn vloeren zolang deze nog nieuw in de verpakking zitten tegen verwerkingskosten te retourneren. Echter, bij Sfeermeesters verkopen we veel maatwerk producten en gezien deze niet meer elders te gebruiken zijn is het ook niet mogelijk deze te retourneren en te annuleren.

Start jouw stijlvolle reis nu!

Breng jouw interieur
vandaag nog tot leven

Maak een afspraak